COLTAR RYE

8230 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

COLTAR RYE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Coltarul din piele Rye are o statura joasa si linii clar definite, masculine de aceea este potrivit intr-un decor clasic caruia vrem sa ii adaugam o nota puternica de modernitate. Rye impresioneaza prin originalitatea designului futurist si atentia la detalii. Bratele sale exterioare au cusaturi cadrilate propunand un joc al volumelor in perfect acord cu forma plina a tetierelor. Picioarele stabile si joase din lemn si aluminiu sunt in contrast placut cu textura sa din piele, ceea ce contribuie la impresia de modernitate. Bratele se rabateaza pentru un confort si un look dinamic. Completand toate acestea cu o tapiterie din piele naturala, de o calitate superioara, am putea spune ca acest coltar din piele este un cadou perfect pentru sotul tau, daca vrei sa il impresionezi.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate