CANAPELE STOFA CHOICE

5152 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE STOFA CHOICE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



7% reducere pentru configuratia din stoc.
Spune-mi, te plictisesti sa tii coltarul si mobilierul in aceeasi pozitie? Nu stii cum sa-ti mai asezi musafirii astfel incat sa stea toata lumea intr-o pozitie confortabila?
Colectia de canapele modulare Choice este un lego pentru adulti. In functie de spatiu poti achizitiona un coltar pentru 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10... persoane.Si daca te gandeai ca poate ti-ar placea sa-ti alegi singur bratele sau pernele de spatar, trebuie sa stii ca acum este posibil. Acum poti sa ai acasa canapeaua la care ai visat!
Fiecare modul se poate repozitiona astfel incat sa poti forma un set de canapele si fotolii, un coltar, un pat de dormit, un divan de relaxare. Fii fara grija, modulele nu se deplaseaza prin camera mai ales pentru ca fiecare dispune de un sistem de prindere cu scai.
Toate aceste transformari pot avea loc in timp foarte scurt si nu necesita un efort foarte mare.
Si pentru ca totul sa fie functional si complet produsul are sezutul dehusabil si fiecare modul de canapea beneficiaza de spatiu pentru depozitare.
Te asteptam in showroom-urile Mob& Deco pentru a te convinge de calitatea produselor.
Made by Feydom Design.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate