CANAPELE PIELE NATURALA LOIRE

8560 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE PIELE NATURALA LOIRE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Iti doresti o mica sala de cinema la tine acasa?Atunci setul Loire poate fi o alegere perfecta pentru tine si pentru familia ta.&nbsp Si nu, nu vei&nbsp fi nevoit sa te foiesti pe scaun&nbsp pentru ca ai amortit intr-o anumita pozitie ( asa cum se intampla atunci cand mergi la cinema) pentru ca setul Loire dispune de recliner si brate functionale care gazduiesc bauturile racoritoare .&nbsp Fotoliile sunt excelente, au balans, rotatie sistem de recliner.&nbsp Sistemul&nbsp electric de accesare a reclinerului include acum si un spatiu destinat incarcarii telefonului&nbsp creat special pentru cablul USB.Bucura-te de cinema la tine acasa dar ai grija, prietenii vor dori sa te viziteze din ce in ce mai des.&nbsp Cu totii vor exclama la final &ldquo A fost cea mai tare seara de filme! &ldquo :) .

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate