CANAPELE STOFA FANCY

1530 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE STOFA FANCY
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Canapele din stofa&nbsp FANCY&nbsp Extravagant? Poate! Cum e sa ai acasa un fotoliu sau o canapeluta mica extensibile, frumos colorate,&nbsp si foarte confortabile? Intr-o clipa poti transforma fotoliul intr-un spatiu dormit ocazional, iar husa captusita o poti folosi pe post de pilota! Ei, ti-am atras atentia?&nbsp Produsul este construit pe o rama de lemn si are o somiera metalica cu rame de lemn stratificat. Are un sezut usor flexibil, din spuma poliuretanica cu densitate de 25 de kg per metru cub si un spatar umplut cu vata siliconata.Alege dimensiunea care-ti e necesara , alege culorile si gandeste-te cat de usor iti va fi atunci cand prietenii poposesc la tine si te anunta ca raman si peste noapte. )Daca ai nevoie de mai multe informatii despre finisaje, masuratori sau orice alte detalii tehnice legate de acest produs, te rog sa nu eziti sa ne contactezi.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate