CANAPELE STOFA CHUCHO

4260 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE STOFA CHUCHO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Canapele din stofa&nbsp CHUCHO&nbsp Confortul unei canapele si un pat in acelasi timp. Asta iti ofera micuta CHUCHO!Cand stii ca vrei sa oferi oaspetilor tai tot ce este mai bun te gandesti de doua ori la achizitia unei canapele.&nbsp Sa luam spre exemplu un dormitor micut sau un birou. Cea mai buna varianta de mobilare o reprezinta o canapeluta eleganta, confortabila, care sa fie gata mereu sa se transforme intr-un pat pe care sa dormi pana tarziu. Spatiul destinat somnului este complet separat de zona de canapea si este accesorizat cu o saltea de 16 cm inaltime.Sezutul si spatarul sunt dehusabile asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la curatarea canapelei. Produsul este construit pe o rama puternica din lem si placi aglomerate, are un sezut usor flexibil din spuma poliuretanica cu densitate de 28 de kg per metru cub si un spatar umplut cu vata siliconata, moale si confortabil.Daca ai nevoie de mai multe informatii despre finisaje, masuratori sau orice alte detalii tehnice legate de acest produs, te rog sa nu eziti sa ne contactezi.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate