PASTA RATICIDA ZAGOR 100GR

6,30 RON

(Pretul contine TVA)

De la GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL - Bucuresti

PASTA RATICIDA ZAGOR 100GR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

ZAGOR este acceptat si consumat de toate tipurile de rozatoare infestante:Rattus norvegicus, Ratturs rattus, Musmusculus, Apodemus sylvaticus, Microtus arvalis, etc.



Raticid- Momeala pe baza de BRODIFACOUM
Compozitie, 100 de grame de produs contin:
Brodifacoum ........................................0,005 g,
Denatonium Benzoat .............................0,001 g,
Zaharuri, grasimi vegetale, ....................100 g.
Uleiuri, faina, arome alimentare si conservanti.
Caracteristicile produsului:
ZAGOR momeala contine denatoniu benzoat, ingredient care ii confera un gust extrem de amar si descurajeaza orice tentativa din partea copiilor si animalelor de companie de a o ingera accidental. Caracteristica specifica a benzoatului de atoniu o constituie faptul ca acesta nu este detectat de catre rozatoare, prin valul palatin.
Speciile care pot fi controlate:

Mod de utilizare:
Asezati cate 2 - 6 momeli in cutii de unica folosinta, cu aceasta destinatie, sau alti recipienti adecvati pentru a proteja celelalte animale de ingurgitare accidentala a raticidului.Momelile trebuie plasate cat mai aproape de locurile infestate, pe cat posibil in apropierea locurilor de hranire, sau , la alegere, de- a lungul zidurilor, in locurile in care au lasat urme, aproape de adaposturile sapate in pamanat, la colturi si sub gramezile de materiale. Verificati pozitiile momelilor plasate, la fiecare 8 - 10 zile si puneti o noua cantitate sau intregiti- o pe cea veche, daca considerati necesar. Rozatoarele moarte trebuie arse sau ingropate pentru a evita alte actiuni de otravire secundara. Prezenta momelilor trebuie semnalata prin plasarea de semne de avertizare. ANTIDOT SPECIFIC VITAMINA K1.
Prezentare ambalaj:
Cutie 100 plicuri - pasta 100g.

Contacte - GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL:

Telefon mobil: 0726446927

Web: impotrivadaunatorilor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate