INVARTITI ROATA SI AFLATI CE PANTOFI VETI PURTA AZI!

266 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC D-MAIL DIRECT SRL - Bucuresti

INVARTITI ROATA SI AFLATI CE PANTOFI VETI PURTA AZI!
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Este momentul sa eliminati cutiile de pantofi depozitate peste tot in dulap, sub pat, sau perechile imprastiate prin casa! De acum incolo, folosind acest produs, alegerea pantofilor va fi rapida si distractiva: trebuie doar sa invartiti raftul de pantofi in forma de roata! Este functional, ingenios si va ajuta sa economisiti spatiu. Are 20 de buzunare, pentru tot atatea perechi de pantofi, separate una de cealalta prin insertii de PVC transparent pentru a putea distinge culoarea si modelul fiecarei perechi. Are si roti cu dispozitiv de blocare, ceea ce asigura mobilitate raftului. Separatoarele sunt si ele ajustabile pentru a se adapta diverselor marimi de pantofi. Poate fi pastrat in spatiul destinat garderobei, dar si pe un hol. Este fabricat din material rezistent, PVC si otel. Dimensiuni: (Ø x H) aprox. 68 x 73,5 cm.

Contacte - SC D-MAIL DIRECT SRL:

Telefon fix: 0213360444

Telefon mobil: 0722585636

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate