2898 RON
(Pretul nu contine TVA)
De la PIATRAONLINE - Bucuresti
Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!
Primele cuptoare cu lemne au fost folosite pentru gatitul la comun, fiind un simbol al familiei si al valorilor traditionale. In timpurile noastre, un astfel de cuptor amplasat in propria dumneavoastra gradina reprezinta nu doar un element decorativ rustic, ci marcheaza adoptarea unui nou mod de a gati si chiar a unui stil diferit de viata.
Caracteristici:
Cuptorul de gradina Standard Piatra Poligonala este realizat din panouri de beton armat, care ii asigura rezistenta in timp, este placat cu piatra naturala poligonala si este format din mai multe componente: o cupola de caramida rezistenta la foc, lipita cu adeziv termostabil, o camera de combustibil construita din caramida si un capac de fier pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii. Livrat dezasamblat pe europaleti, acest cuptor se monteaza usor, prin lipirea impreuna a pieselor conform instructiunilor de montaj.
Utilitate:
Folosirea cuptorului cu lemne reprezinta un alt mod de a petrece timpul liber si de a aduce familia impreuna. Excelent pentru a gati orice sortiment de pizza, produsul este la fel de versatil ca un cuptor obisnuit si va permite sa incercati o gama variata de feluri de mancare. Fumul rezultat se infiltreaza in alimente, iar atmosfera uscata ajuta carnea sa prinda o crusta delicioasa.
Instructiuni de montare
Cuptorul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Cuptorul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.
Instructiuni de izolare:
Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea, va punem la dispozitie un accesoriu complementar, acoperisul pentru cuptor, care va fi amplasat in partea de sus a cupolei, spatiul gol ramas urmand a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, cum este samota.
Instructiuni de utilizare
In ceea ce priveste modul de utilizare, se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior, cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduceti alimentele. La sfarsit, cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa, faina si apa.
Contacte - PIATRAONLINE:
Telefon fix: 0219907
Telefon mobil: 0213501494
Web: www.piatraonline.ro/