GRATAR GRADINA STANDARD - PLACAT CU PIATRA POLIGONALA MIC

2049,60 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

GRATAR GRADINA STANDARD - PLACAT CU PIATRA POLIGONALA MIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un gratar in aer liber chiar in inima orasului, care se poate incadra in spatii restranse datorita dimensiunilor reduse, a luat nastere din dorinta de a aduce placerea gatitului la focul cu lemne sau carbuni la indemana oricui.

Caracteristici:
Gratarul dispune de o cupola de caramida rezistenta la foc, lipita cu adeziv termostabil si o camera construita din panouri de beton armat si caramida, placate la exterior cu piatra naturala nefasonata de culoare gri si galben-auriu. Are o greutate de 650 kg si dimensiuni reduse - 218/100/60 cm. Modelele vin ambalate pe europaleti si sunt insotite de o schita de montaj tip LEGO, astfel incat intreg procesul dureaza intre 2 si 8 ore.

Utilitate:
Conceput pentru a fi folosit oriunde, oricand, Gratarul Mic de Gradina Placat cu Piatra Poligonala aduce in jurul focului prietenii si familia, intr-o atmosfera care poate fi comparata doar cu sentimentul de exaltare si entuziasm din mijlocul naturii. In ceea ce priveste gustul alimentelor,  un singur lucru poate fi adaugat: fumul infiltrat in mancare si expunerea la sursa directa de caldura fac mancarea delicioasa.

Instructiuni de montare:
Gratarul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, cea mai grea componenta, cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.
Instructiuni de utilizare:

Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate