GRATAR + CUPTOR INTEGRAT MEDITERANEO (CARBUNE/LEMN, 208X120X155CM, 1200KG, PIATRA NATURALA HOMA, CARAMIDA)

5107,20 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

GRATAR + CUPTOR INTEGRAT MEDITERANEO (CARBUNE/LEMN, 208X120X155CM, 1200KG, PIATRA NATURALA HOMA, CAR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Daca vrei sa creezi acel ”acasa” in propria curte, ia in considerare ca fiecare element din gradina ta poate influenta ambianta, iar gratarul de gradina cu cuptor integrat nu ar trebui sa lipseasca. Aceste elemente multifunctionale te vor ajuta sa economisesti spatiu. 

Aceasta piesa de mare efect este placata cu piatra naturala decorativa, frumusetea pietrei aducand un plus de valoare gratarului, dar si un accent rustic. Indiferent de stilul de amenajare adoptat, acest gratar de gradina cu cuptor integrat si placat cu piatra naturala decorativa Homa, se va integra cu usurinta,  fiind unul dintre avantajele semnificative ale pietrei naturale. 

Piatra decorativa Homa cu care este imbracat acest gratar prezinta o imbinare de culori crem si ruginiu, sugerand putere si eleganta. Piatra naturala este dura, cunoscuta pentru rezistenta deosebita la ciclurile inghet-dezghet. 

Gratarul de gradina vine dezasamblat pe paleti, iar tot ceea ce ai de facut este sa il montezi folosindu-te de un adeziv termorezistent si urmand pasii de pe schita. Acest gratar se monteaza foarte usor, precum o jucarie lego. 

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate