SEPARATOARE HIDROCARBURI

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC EUROPROFIS.RO SRL - Iasi

SEPARATOARE HIDORCARBURI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SEPARATOARE DE HIDROCARBURI

SEPARATOARE DE HIDROCABURI DIN OTEL

Instalatie compacta de pre-epurare a apelor, prefabricata, cilindrica, montata ingropat. Instalatia de separare pentru lichide usoare functioneaza pe sistemul separarii gravitationale si este prevazuta cu element de coalescenta si sistem de protectie la supraincarcare. Corpul este realizat din otel, cu protectie interioara epoxidica si protectie exterioara poliuretanica.


SEPARATOARE DE HIDROCARBURI DIN OTEL MARI

Separatoare de hidrocarburi cu filtru coalescent; dimensiuni Separatoare de Grasimi si amidon pentru toate aplicatiile Conform SR EN 858 sau SR EN 1825 Debite de la 1 la 2500 l / s
Aplicatii: Restaurante, Pizzerii, Fast Food-uri, Benzinarii, Parcari industriale, Platforme industriale, Hipermarketuri, Spalatorii Auto


SEPARATOARE DE HIDROCARBURI DIN POLIETILENA
ECO PLUS

Separator realizat din polietilena, cu sau fara trapa de namol integrata. Separatorul ECO PLUS nu necesita ancorare in fundatia de beton. Are design compact si este prevazut standard cu element de coalescenta si dispozitiv de inchidere automata in cazul in care se atinge capacitatea maxima de depozitare a lichidelor usoare.
Conform SR EN 858-1
Dimensiuni nominale: de la 1 la 20


SEPARATOR DE HIDROCARBURI DIN BETON

Separatoare cu filtru coalescent, prefabricate, realizate din beton armat, cu un strat de protectie rezistent la produse petroliere, pentru o gama variata de debite, cu colectoare de aluviuni incorporate sau separate. Separatoarele pot fi carosabile pana la clasa de incarcare D400 si sunt prevazute standard cu element de coalescenta si supapa de siguranta.

OLEOPATOR®

Separator de hidrocarburi din beton armat, cu element de coalescenta demontabil.
Este prevazut cu conexiune pentru tub de prelevare probe preinstalata si cu element de coalescenta demontabil pentru curatare usoara si sistem de protectie la supraincarcare.
Conform SR EN 858-1
Dimensiuni nominale: de la 3 la 65


OLEOMAX®

Separator de hidrocaburi din beton armat, cu element de coalescenta demontabil.
Poate fi instalat pana la adancimi de 4-5m folosind numai tuburile de prelungire furnizate optional. Are acoperire multistrat la interior si este impermeabil.
Conform SR EN 858-1
Dimensiuni nominale: de la 3 la 15


OLEOPASS®

Separator de hidrocaburi din beton armat, cu element de coalescenta demontabil. Separatorul nu necesita ancorare, este dimensionat impotriva flotatiei, are design compact si este prevazut standard cu strat de protectie interior. Este prevazut cu sistem by-pass, cu conexiune pentru tub de prelevare probe preinstalata si cu element de coalescenta demontabil pentru curatare usoara si sistem de protectie la supraincarcare.
Conform SR EN 858-1
Dimensiuni nominale: de la 6 la 20


SEPARATOR CU LAMELE

Separator de hidrocaburi din beton armat, cu design compact. Separatorul nu necesita ancorare, este dimensionat impotriva flotatiei si este prevazut standard cu strat de protectie interior si sisetem de protectie la supraincarcare (plutitor).
Conform SR EN 858-1
Dimensiuni nominale: de la 10 la 40

Garantie - DA

Finantare - TERMEN DE PLATA

Contacte - SC EUROPROFIS.RO SRL:

Telefon mobil: 0723586449

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate