INSTALATII SANITARE SI TERMICE, ZUGRAVELI, AMENAJARI INTERIOARE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SPOOTT INSTAL - Bucuresti

INSTALATII SANITARE SI TERMICE, ZUGRAVELI, AMENAJARI INTERIOARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descrierea activitatii noastre
Instalatii sanitare

Ce montam? Instalatii sanitare de alimentare cu apa calda si rece, instalatii de canalizare interioara si exterioara, instalatii de bransament canalizari, sisteme de pompare a apei: - hidrofoare simple - hidrofoare cu ejector - pompe submersibile - statii de pompare - statii de tratare a apelor uzate, separatoare de grasimi, instalatii antiincendiu, instalatii sanitare de orice fel. Montajele se efectueaza la cerere pentru spatii mici sau dupa proiectul existent pentru constructii mari.

Ce montam? Centrale termice murale combustibil gazos, centrale termice murale combustibil electric, centrale de pardoseala, centrale in condensatie, cazane combustibil solid cu gazificare, cazane cu functionare pe combustibil lichid sau solid, instalatii de incalzire cu ventilo-convectoare, instalatii de incalzire prin panouri radiante, boilere, radiatoare.
Asiguram montaje de cazane murale la apartamente, case vile, precum si instalatii termice industriale, cu tiraj fortat sau natural, inclusiv cazane cu combustibil gazos, solid sau lichid.
Efectuam proiecte pentru suprafete mari de incalzire si in functie de necesitatea si bugetul beneficiarului proiectam si executam o variata gama de instalatii de tip: panouri radiante, ventilo-convectoare, instalatii clasice cu cazan pe gaz si multe altele.
Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii, cu experienta in domeniul instalatiilor atat pentru montaj-executie lucrare, cat si pentru indrumarea si proiectarea acestora.

HTTP://WWW.SPOOTTINSTAL.RO

Garantie - 2 ANI

Contacte - SPOOTT INSTAL:

Telefon mobil: 0721492572

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate