DETECTOR FIER FORJAT IN BETON

1366,94 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la S.C. DALECTROM SRL. - Bucuresti

DETECTOR FIER FORJAT IN BETON
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detectorul de metale si fier forjat tip D-MT6 este folsit la detectia si localizarea fierului forjat in zidarii, pereti masivi din beton, cofraje, tavane, etc.
- Locatorul si detectorul de metale portabil D-MT6 poate scana orice suprafata pentru a detecta orice tip de metal, feros sau neferos. Puteti scana pereti grosi din beton masiv si puteti detecta metalele incorporate pana la adancimi de 155 mm!
- Locatorul D-MT6 poate face diferenta intre metale feromagnetice sau neferoase (de exemplu fier forjat si teava de cupru, aluminiu sau INOX) - va indica acest lucru pe acranul locatorului.
- Va indica adincimea la care se afla metalul! - aceasta este indicata pe ecranul locatorului pentru detalii apasa aici.
- Ecran LCD usor de citit cu diverse indicatii utile pentru: detectie, calibrare, localizare, adancimea la care se afla metal, tipul metal, avertizor sonor
- Calibrare automata si functie test
- D-MT6 va ajuta sa localizati extrem de usor barele din fier forjat din tavane sau pereti pentru determinarea si efectuarea gaurilor sau lucrarilor de spargere. Marcati zona scanata si stiti ce se ascunde in beton si la ce adancime !!
- Cumparati acest produs, si beneficiati GRATUIT de multitudine de avantaje ale servicului Suport Tehnic WebPortal-Clientul nostru - noi va invatam cum sa folositi sculele cumparate de la firma noastra !

Dimensiuni - 25x10x6 cm

Garantie - 2 ani

Contacte - S.C. DALECTROM SRL.:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate