FLS 90 NIVELA LASER LINII PODEA COLT - UNGHI 90 GRADE

817,64 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC PENTAGON SRL - Galati

FLS 90 NIVELA LASER LINII PODEA COLT - UNGHI 90 GRADE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

De la o companie cunoscuta pentru calitate si precizie.

STABILA prezinta acum un noul laser de 90 ° pentru cei ce placheaza, cu un laser cu linii extrem de vizibile de pâna la 15 m.

Laserul linie a podelei STABILA FLS 90.

Datorita design-ului inovator constructiv, laserul se potriveste perfect intr-un colt al camerei. Permitându-va sa verificati orice nereguli in rectangularitatea peretilor si a pune gresie pâna intr-un colt.

Prin pozitia ridicata a laserului pe baza cu dubla functie, cele doua fascicule laser poat elimina practic orice nereguli cu privire la o sapa de ciment sau orice alta fundatie placate.

Laserul are o baza inovatoare cu dublu scop: pentru orice lucrare pe suprafete plane sau alinierea exacta de gresie.

Cu linia laser a podelei FLS 90, se poate lucra direct pe linia de laser. Porniti - incepeti -sa aliniati gresiea exact.

Sistemul revolutionar cu noul laser, cu doua prelungiri ale celor 2 segmente laser, exact 90 ° unul de altul, va ajuta in utilizare.

Raze subtiri si de pâna la 15 m.

Nu mai folosi linii cu creta care se sterg sau dispar sub adeziv.

Laserul linia podelei STABILA FLS 90 este ideal!

Pozitionarea  gresiei nu a fost niciodata atât de usoara, precisa si rapida.

FLS 90: Punctele forte si aplicatii

Acest laser la indemâna va permite sa lucrati rapid si curat, pentru pozitionarea placarilor sau acoperirilor cu gresie, parchet laminat, mocheta sau PVC. Noile sale sisteme optice permite acestui produs STABILA sa concentreze pe podea liniile cu laser si le directioneaza pe suprafata podelei. Aceasta tehnologie inovatoare este in curs de brevetare in mai multe tari. Aceasta ofera un nivel optim de vizibilitate, claritatea de pâna la 15 m. Apasati un buton si liniile drepte cu laser ofera un perfect unghi de 90 °.

Doua functii ale bazei-suport: O pozitionare inovatoare cu ajutorul unor gheare, de pozitionare, facand o asezare usoara si corecta pe linia gresiei, prelungind aceasta axa. 

Pozitionarea nivelei FLS 90 pe suprafete plate
Pozitionind suportul cu ghearele in sus, se poate utiliza in acest fel. 

Pozitionarea FLS 90 pe gresie
Gheare de pozitionare se aseaza in jos. Baza cu dubla functie sta exact pe o placa si transfera un unghi de 90 ° in camera.

Verificati rectangularitatea de ziduri dintr-o privire
Datorita design-ului inovator al constructiei, laserul se potriveste perfect intr-un colt al camerei si liniile ruleaza direct de-a lungul peretelui. Orice nereguli in rectangularitatea camerei sunt apoi imediat vizibile si pot fi luate in considerare in timpul lucrului.

Pentru machete exacte de orice dimensiune
Nivela STABILA FLS 90 linii laser podea va permite sa puneti fiecare rând de gresie, faianta, parchet laminat cu precizie. Sistemul optic este asezat deasupra podelei la o inaltime de 60 mm.  Laserul este proiectat in jos, astfel ca liniile nu sunt intrerupte de denivelarile de pe podea.

Nivela STABILA FLS 90 linii laser pe podea proiecteaza linii vizibile pana la  15 m. 
Având in vedere ca liniile de laser sunt pulsatorii, distanta de masurare poate fi extinsa prin intermediul optionalului STABILA REC 210 receptor linie de pâna la 150 m - pentru forme exacte pe distante lungi.

 

 

Pagina produs in www.stabila.ro

Contacte - SC PENTAGON SRL:

Telefon fix: 0236412088

Telefon mobil: 0743108708

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Produse design interior

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate