TABLA COR-TEN A SI COR-TEN B: DEBITARI, ROLUIRI, PRELUCRARI SI DESIGN AMBIENTAL

999 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL BACAU - Bacau

TABLA COR-TEN A SI COR-TEN B: DEBITARI, ROLUIRI, PRELUCRARI SI DESIGN AMBIENTAL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL Bacau, cel mai reprezentativ importator direct de produse metalurgice din N-E Romaniei, promoveaza cu succes pe piata din Romania :

TABLE COR-TEN A si COR-TEN B

Sunt table laminate la cald, care datorita compozitiei chimice complexe, au proprietati deosebite prin rezistenta la coroziunea agentilor atmosferici.

Pe langa faptul ca aceste table nu mai necesita vopsire sau alte protectii exterioare, elementele chimice din compozitie (Ni=0,65%, Cr=0,50-1,25%, Cu=0,25-0,55%) in contact cu ploaia ( care de cele mai multe ori este acida), zapada, burnita, roua, etc. formeaza un strat de rugina protector dar in acelasi timp si estetic ( in diverse nuante rosiatice), ceea ce-i confera o arie larga de aplicatii dintre cele mai diverse:
- arhitectura (fatade exterioare si interioare);
- sculptura (indeosebi in aer liber);
- decoratiuni si elemente de decor stradal;
- design ambiental;
- structuri de poduri;
- conducte de apa;
- ventilatoare;
- statii de autobus si de metrou;
- vagoane de marfa si industria automobilelor si multe altele.

Tablele se livreaza uzual cu grosimi incepand de la #3 mm si pana la # 20 mm, in formatul de fabricatie: 1500 x 3000/ 1500 x 6000/2000 x 6000 mm - foto 5.
Asiguram si livrarea atat la lungimi fixe, solicitate de clientii nostri, dar si debitate la formatul dorit: TABLE dreptunghilare sau patrate, BLINDURI, REPERE DIVERSE. Debitarea se executa la plasma (grosimi de pina la # 50mm ), sau laser ( grosimi de pina la #15mm-vezi foto 6), jet de apa. Asiguram inclusiv roluirea la diverse raze ( vezi foto 7 si 8), livrarea de table COR-TEN cu diverse insertii si grade de finisare diferite ( inclusiv "ruginite" ), excelente aplicatii pentru decoratiuni interioare (pereti decorativi, design ambiental etc).

Asiguram si consumabilele de sudura aferente acestor table: SARME SI ELECTROZI, pentru a asigura compatibilitatea materialelor ce urmeaza a fi supuse sudurii.

EXECUTAM IN ATELIERUL PROPRIU:
mana curenta in diverse combinatii constructive (COR-TEN-lemn; COR-TEN-sticla; COR-TEN-marmura) *tubulaturi evacuare noxe si trasee tehnologice*structuri decorative si design ambiental: bancute ( foto 4), fantani arteziene ( foto 7 si 8 lucrare executata de societatea noastra - roluire, sudura, polizare - la AFIPARK Bucuresti, piscine, porti si garduri * repere la tema si structuri combinate cu oteluri inoxidabile (balustrade si mana curenta - foto 2 etc).
In anexa sunt prezentate unele aplicatii ale tablelor COR-TEN.

Oferim consultanta tehnica de specialitate privind domeniile de utilizare, proprietatile fizico-chimice si mecanice, prelucrarea si sudura acestora, inclusiv recomandari estetice (avand specialisti in domeniu care va pot oferi cele mai interesante solutii).

NOI CREAM AFACERI INOXIDABILE... DE PESTE 26 DE ANI!

Pentru detalii referitoare la detalii tehnice, posibilitati de livrare (calitate, dimensiuni, cantitati), negociere preturi, ne puteti contacta la:

- tel. 0722 270 170 director general Constantin Pricopoaea
- tel. 0234 58 18 14-15
- fax 0234 58 18 30-31 sau eventual sa ne vizitati la depozitul nostru din Bacau, str.Bicaz Nr. 64, zilnic intre orele 8,00 - 17,00.

Garantie - 25 ani

Contacte - SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL BACAU:

Telefon fix: 0234581814

Telefon mobil: 0722270170

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate