PRINCESS - SCARI MODERNE STAIRS EXPERT

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la STAIRS EXPERT - Resita

PRINCESS - SCARI MODERNE STAIRS EXPERT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Scarile din gama Princess reprezinta prin forma lor si solutiile de finisare alese, varful de lance din familia scarilor moderne.
Structura autoportanta, foarte rezistenta este realizata in intregime din metal care poate fi la alegere: otel vopsit sau inox.
Pentru a se obtine forma speciala si diferita de la o scara la alta,componentele metalice sunt realizate prin taiere cu laser ajungandu-se in acest fel la o calitate si o precizie deosebita.
Treptele sunt realizate din lemn de esenta tare (fag) ales cu foarte mare grija si cu finisaje de cea mai inalta calitate.

Balustrada este realizata din otel inox in totalitate sau cu montanti din otel vopsit in culoarea structurii, si tuburi din inox.

Datorita specificului lor unicat aceste scari se realizeaza in centre de productie specializate cu instalatii laser si din acest motiv necesita un termen de livrare mai lung (circa sase saptamani).

Contacte - STAIRS EXPERT:

Telefon fix: 0255212140

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate