SUNNYGLOBE POND 250GR

27,49 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SUNNYGLOBE SRL - Odorheiu Secuiesc

SUNNYGLOBE POND 250GR.
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SUNNYGLOBE POND - pentru tratare iazuri, lacuri artificiale, cascade artificiale.
Cel mai frecvent motiv al continutului mare de substante organice dintr-un lac cu sistem inchis este lipsa totala sau partiala a bacteriilor benefice. Bacteriile descompunatoare de deseuri pot fi gasite in general oriunde, insa in cantitati asa de mici, incat nu sunt capabile sa descompuna substantele organice dintr-un lac de gradina sau unul mai mare cu sistem inchis.
Acest lucru este caracteristic mai ales lacurilor artificiale, nealimentate de izvoare sau parauri. Deseori hranirea exagerata cauzeaza si ea probleme, deoarece grasimile din hrana se descompun greu, iar in timpul proceselor de descompunere devin toxice. Rezultatul: putrezire, fermentatie.
SUNNYGLOBE POND: Cu aceasta metoda unica, ecologica, lacul nu se deterioreaza, se dezvolta dinamic flora si fauna, in timp ce frecventa schimbarii apei se poate reduce sau chiar elimina.
Beneficiile produsului:
NU PREZINTA CARACTER ACID SAU BAZIC!
Nu dauneaza fauna sau flora biologica. Contine doar substante 100% naturale, ecologice. Nu sunt chimicale!!!
Nu sunt microorganisme modificate genetic.
Elimina mirosurile neplacute!
Se reduce la minim numarul schimbarilor de apa, asfel economisind bani.
Este vorba despre un complex material, care se afla in mod normal in natura, care nu este substanta chimica, si care ajuta descompunerea rapida a tuturor materiilor organice, lipsite de viata. Este un fapt cunoscut de toata lumea, ca in mari - desi au o flora si fauna bogata - nu se acumuleaza cantitati mari de deseuri, datorita animalelor consumatoare de deseuri, si mai ales “fiintelor" microscopice, descompunatoare.
In urma tratarii apelor cu SUNNYGLOBE POND, substantele organice aflate in apa lacului din gradina se descompun in humizi, apa, bioxid de carbon, substante pe baza de azot (procese de nirtificare si denitrificare), oxigen gazos, hrane lichide pentru plante, care sunt produse identic naturale, iar pe de alta parte sunt substante utile.
Problemele cauzate de chimicalele moderne pot fi rezolvate cu ajutorul prafului de bio-enzima SUNNYGLOBE POND.
Utilizarea bioenzimei SUNNYGLOBE POND ajuta in economisirea unor sume serioase de bani, in timp ce foloseste o metoda biologica recunoscuta de milioane de ani.
Utilizare:
Poate fi utilizat atat in cazul lacurilor cu apa sarata cat si in cazul lacurilor de apa dulce. Cu utilizarea prafului de bioenzima SUNNYGLOBE POND schimbarea apei poate fi partial sau total eliminata, dar miscarea apei trebuie asigurata in continuare, care se poate rezolva cu ajutorul filtrelor de apa, aerisire sau pompe de apa. Descompunerea nu numai ca este rapida dar se realizeaza fara mirosuri secundare, fiindca bioenzimele reduc considerabil mirosurile de provenienta biologica.
Instructiuni de folosire:
La prima folosire, pentru 1000 de litri se aplica 2 pungi, dupa aceea este deajuns lunar cate o punga la fiecare 1000 de litri de apa. Se introduce direct in apa lacului. E bine sa fie introdusa cu aproximativ o ora dupa hranirea pestilor. Atentie: in lacuri aglomerate sau unde sunt pesti de dimensiuni mari, se recomanda dozaj dublat.
In cazul tratamentelor lunare generale: o punga la fiecare 1000 litri de apa.
Rezultat optim se poate obtine prin folosire regulata, dozarea trebuie sa fie periodica, fiindca microorganismele utilizate numai cu enzimele Sunnyglobe Pond pot functiona, care doar timp de cateva saptamani sunt capabili sa descompuna substantele organice necesare hranirii bacteriilor, dupa care se distrug, si inlocuirea devine necesara.

Contacte - SC SUNNYGLOBE SRL:

Telefon fix: 0266219988

Telefon mobil: 0745706999

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate