HOTA RESTAURANT

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SECOVENT - Bucuresti

HOTA RESTAURANT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!Hota restaurant - Hota pentru restaurant este o denumire generica incluzand orice tip de hote profesionale pentru restaurante (hote restaurant ).


Denumirea se aplica si la baruri, cantine, cluburi in care este nevoie de o hota de bucatarie (hote bucatarie restaurant )


Practic, ca si hote de restaurant sunt cunoscute orice fel de hote industriale pentru bucatarii (hote profesionale restaurant)


Aceste hote au mare cautare pe piata Horeca (hote bucatarie restaurante) iar oferta noastra este in top.


Secovent fabrica si monteaza orice tip de hota pentru restaurante, la comanda clientului.


Montam rapid hota de restaurant, indiferent de caracteristicile bucatariei dumneavoastra (montaj hota restaurant).Hota restaurant - tipuri de hote pentru restaurante


Ne referim aici la  hotele pentru bucatarii profesionale, precum: hota de perete, hota fast food, hota insula dar si la hota piramidala.


In functie de dimensiuni pot fi : hote conventionale, hote incorporabile si hote telescopice


Unele sunt hote fara evacuare exterioara iar altele sunt hote cu evacuare hota bucatarie cu evacuare).


Dupa alte criterii ele pot fi : hota decorativahota cu recirculare , hota retractabila, hota extensibila etc.


Hota restaurant  a�� de ce  hota profesionala pentru restaurant?


Hotele pentru restaurant  produse si instalate de Secovent sunt hote inoxidabile (hote restaurant inox)  .


Foarte important de retinut : pretule ste foarte rezonabil ( pret hota restaurant).


Hota elimina fumul, vaporii si mirosurile din bucataria restaurantului dumneavoastra.


In schimb, improspateaza aerul si ofera un mediu propice pentru lucru (hote bucatarii restaurante).Hota restaurant a�� cum alegem hota pentru restaurant?


Disponibilitatea de spatiu a restaurantului reprezinta un criteriu esential pentru alegerea unei hote de restaurant.


Daca dispunem de o bucatarie spatioasa vom alege o hota simpla sau o hota telescopica.  In caz contrar este recomandabila o hota incorporata  (hota telescopica incorporabila).


Puterea de absorbtie a hotei este si ea foarte importanta . Capacitatea  hotei de restaurant se calculeaza metri cubi de aer filtrati intr-o ora.


Pentru a fi siguri de performantele optime ale hotei alese trebuia ca aceasta sa aiba puterea de absorbtie de cel putin 10 ori mai mare decat volumul bucatariei restaurantului.


Treptele de viteza ale hotei sunt un factor de luat in consideratie. In functie de necesitatea de absorbtie hota poate fi reglata in treapta 1, 2 sau 3.


Nivelul de poluare fonica - este de preferat sa utilizam o hota de restaurant cat mai putin zgomotoasa , nu mai mult de 55 de decibeli.


Tipul  de filtru pentru hota conteaza si el.  Filtrul de hota  lavabil este  din metal  si trebuie curatat aproximativ la 3 luni, in functie si de volumul de lucru. Dupa aproximati 12 luni acesta se inlocuieste.


Filtrele de hota din hartie sunt de unica folosinta. Se recomanda schimbarea acestora de circa 4 ori pe an in raport si de cat de mult se intrebuinteaza hota


Alte optiuni pe care le avem atunci cand achizitionam hota profesionala de restaurant sunt: termostatul , temporizatorul si sistemul de iluminat al hotei.Hota restaurant - hote restaurant de la Secovent


Apelati la consultanta gratuita oferita de firma noastra Specialistii nostri va vor consilia cu privire la tipul de hota adecvat bucatariei restaurantului, barului sau clubului dumneavoastra.


Cautati ma multe informatii despre noi si  pe internet folosind expresii precum:


a��hota restaurant preta��, a��filtre hota restauranta�� sau a��reparatii hota restauranta��,a��hote in restauranta��, si  a��hota bucatarie fara evacuarea��.  Incercati si : a��hota fara motor  ori a��ventilator hota restauranta��.


Suntem gata sa venim la dumneavoatra atat  in Bucuresti cat si in tara, puteti sa ne contactati pentru mai multe detalii (hota restaurant bucuresti).


Apelati fara retinere la serviciile noastre, avem o experienta vasta ce ne permite sa stim total despre producerea si montajul unei hote pentru restaurant (hota restaurant).


 

 

 
https://www.google.ro/maps/place/Secovent+Group+SRL,+Tubulatura+de+ventilatie,+Cosuri+de+fum,+Hote+profesionale+inox,+Firma,+Montaj/@44.4348594,26.1859201,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf18440896c219326!8m2!3d44.4348594!4d26.1859201

Contacte - SECOVENT:

Web: www.secovent.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate