Hote de bucatarie profesionale - Firma Secovent a devenit un nume in domeniul

HOTE DE BUCATARIE PROFESIONALE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SECOVENT - Bucuresti

HOTE DE BUCATARIE PROFESIONALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Hote de bucatarie profesionale - Firma Secovent a devenit un nume in domeniul sistemelor de ventilatie, fiind cunoscuta pentru proiectele de mare complexitate realizate. Experienta de peste 10 ani, combinata cu resursele tehnice si umane specializate sunt punctele forte ale Secovent. Aceste atu-uri ne permit sa abordam cu un profesionalism desavarasit orice lucrare, oricat de complicata. Astfel, putem realiza si monta orice tip de hota industriala si de bucatarie, indiferent de constrangerile spatiului in care acestea urmeaza a fi montate. Numele Secovent este garantia calitatii si cand vine vorba de hote de bucatarie profesionale

.

Hote de bucatarie profesionale - Secovent, garantia calitatii


Fabrica Secovent este utilata cu aparatura de ultima generatie. Suntem specializati pe segmentul sisteme de ventilatie, instalatii de climatizare, tubulatura de ventilatie, exhaustare. Toata aceasta expertiza se traduce in lucrari realizate si instalate perfect

.
Alegand Secovent, veti avea mai multe avantaje decat daca cumparati de la simplii comercianti de hote de bucatarie profesionale. Veti putea realiza proiecte personalizate, complexe si nu veti avea probleme cu montajul. In plus, optand pentru servicii integrate - proiectare, fabricare, montaj - veti economisi timp, bani si energie.
Secovent va garanteaza performanta in orice conditii, pentru orice proiect ce necesita hote incorporabile, telescopice, de perete, tip insula

.

Hote de bucatarie profesionale - Particularitati


O hota de bucatarie profesionala difera substantial de una pentru uz familial. Cele destinate spatiilor comerciale trebuie sa fie mult mai puternice pentru a oferi o ventilatie eficienta pentru instalatii de gatit performante, care lucreaza la capacitatea maxima.
Orice tip de hote de bucatarie profesionale ati alege, trebuie sa fiti siguri ca vor elimina silentios monoxidul de carbon, fumul, vaporii si mirosurile. Acestea sunt periculoase pentru cei aflati in contact direct cu ele. Desi cei mai multi nu le considera un motiv de ingrijorare, ele intra la categoria poluanti. Eliminarea lor sunt un factor important in eliminarea bacteriilor, germenilor si mucegaiurilor, in conditiile in care o bucatarie profesionala trebuie sa respecte reguli stricte de igiena.
Secovent comercializeaza cosuri de fum, tubulaturi circulare si rectangulare pentru evacuare. Realizam urmatoarele tipuri de tubulaturi: tubulaturi de aluminiu, de inox, tubulaturi ALP, Spiro si din tabla zincata.
De asemenea, optand pentru hote de bucatarie profesionale veti elimina caldura. Astfel, angajatii dvs se vor putea concentra pe gatit, o garantie in plus ca veti avea clienti multumiti.
Secovent fabrica si instaleaza hote de bucatarie profesionale cu filtre performante, ideale pentru restaurante, fast-food-uri, bistrouri, patiserii.


Hote de bucatarie profesionale - Tipuri


Secovent asigura fabricarea si montajul pentru o gama variata de hote de bucatarie profesionale. Fie ca aveti nevoie de hota de perete, hota piramidala, hota tip snack sau hota insula, avem solutia potrivita.
Hota de pereteeste modelul cel mai comun, montat deasupra aparatului de gatit. Spre deosebire de aceasta, hota tip insula nu se sprijina de perete sau alte piese de mobilier.
Hota tip snack sau fast-food este special echipata pentru folosirea in bucatariile unde sa gateste cu multe grasimi. Hota piramidala este ideala pentru unitatile comerciale unde sunt necesare hote de bucatarie profesionale mari, unde se gateste foarte gras si cu mult fum (hota restaurant, hota gratar). De asemenea, acest tip este destinat si cabanelor, pensiunilor si motelurilor care detin hote rustice sau semineu rustic

.

Hote de bucatarie profesionale - Unde ne gasiti


Orice tip de hote de bucatarie profesionale ati cauta, echipa Secovent este gata sa va raspunda la orice intrebare. Consultanta si suportul tehnic sunt gratuite. Ne gasiti in Bucuresti, sectorul 3, sau folosind datele de contact de pe site-ul nostru.
Secovent comercializeaza cosuri de fum din inox si din otel galvanizat, precum si grile de aerisire: grile de baie, grile dubla deflectie si grile de exterior (gravitationale).https://www.google.ro/maps/place/Secovent+Group+SRL,+Tubulatura+de+ventilatie,+Cosuri+de+fum,+Hote+profesionale+inox,+Firma,+Montaj/@44.4348594,26.1859201,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf18440896c219326!8m2!3d44.4348594!4d26.1859201

Contacte - SECOVENT:

Web: www.secovent.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate