CANAPEA 3 LOCURI EXTENSIBILA HAVANA

2008 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

CANAPEA 3 LOCURI EXTENSIBILA HAVANA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea unui corp de mobilier util atat pentru amenajarea unui living, cat si a unei sufragerii obisnuite va prezentam un model de canapea 3 locuri extensibila Havana.
Si ale carui caracteristici sunt definitorii.
In sensul ca aceasta este realizata pe un cadru din lemn de esenta tare imbinat la interior cu un material de poliuretan de inalta densitate.
Iar la exterior, acest model de canapea extensibila are posibilitatea de a fi comandat prin tapitare cu mai multe tipuri de materiale de culori si texturi diferiter.
Astfel incat respectivul corp de mobilier este foarte confortabil.
Acesta are spatare laterale de joasa inaltime si perne decorative extrem de moi si relaxante care au rol de spatar principal.
Iar la interior canapeaua dispune si de existenta unui loc util pentru depozitarea diferitelor articole textile utile pentru nevoile de zi cu zi.
In ceea ce priveste nuanta materialelor, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, cat si in functie de disponibilitatile de la producator.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate