CANAPEA 3 LOCURI EXTENSIBILA ROMA

2097 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

CANAPEA 3 LOCURI EXTENSIBILA ROMA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Realizata sub amprenta unui design modern cu accente classice, acest model de canapea 3 locuri extensibila Roma se poate transforma imediat intr-o adevarata oportunitate de mobilare a unui apartament sau al unei case.
Acolo unde spatiul disponibil trebuie sa fie unul destul de generos.
Astfel incat acest model de canapea sa nu poata incurca traficul interior.
Respectivul model de canapea extensibila este realizat la o inaltime medie, cu spatare laterale de joasa inaltime. Si perne decorative detasabile care au un rol deosebit de important in vederea confortului maxim.
La interior canapeaua este dotat cu un loc special amenajat pentru depozitarea diverselor articolelor textile sau vestimentare. Indiferent de nuanta sau textura.
Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si alegeti din oferta noastra de produse de calitate superioara, tot ce vi se potriveste mai bine pentru propria locuinta.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate