CANAPEA 3 LOCURI EXTENSIBILA PHILADELPHIA

3035 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

CANAPEA 3 LOCURI EXTENSIBILA PHILADELPHIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detineti un living de proportii in propria locuinta si doriti ca amenajarea acestuia sa fie realizata la acelasi nivel al confortului? Nimic mai simplu. Pentru ca firma noastra va pune la dispozitie un model de canapea 3 locuri extensibila Philadelphia, de lux.
Aceasta are dimensiuni extrem de generoase si este complet tapitata cu un material de stofa rezistent la trafic intens. Iar la interior aceasta canapea Philadelphia extensibila este realizata pe baza unui cadru din lemn masiv de esenta tare. Bine imbinat cu poliuretan de inalta densitate.
Si tot la interior acest model de canapea mai dispune si de un loc util si necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile sau vestimentare.
Pe langa faptul ca respectivul model de canapea este unul care poate amenaja o sufragerie sau un living acolo unde spatiul interior este unul destul de generos, dar poate fi de real succes chiar si in conditiile unui spatiu extrem de larg.
Si asta datorita faptului ca respectivul model de canapea este tapitat chiar si pe partea din spate astfel incat aceasta este de mare efect, chiar si in conditiile in care canapeaua este amplasata in mijlocul unei camere sau un spatiu generos ca si suprafata.
In alta ordine de idei, materialul folosit pentru tapitarea acestui model de canapea poate fi comandat in diferite texturi si nuante in functie de preferinte. Dar si in functie de cat de bine intra acest model de canapea in legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate