HOTA FAST FOOD - SNACK

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SECOVENT - Bucuresti

HOTA TIP SNACK
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!Hota fast food Hota snack este o hota profesionala de bucatarie special conceputa pentru pentru bucatariile fast-food-urilor. Este ideala pentru spatiile unde se gateste rapid (hota tip snack ).


Este o hota buna pentru micii intreprinzatori ce doresc sa deschida o afacere sezoniera sau permanenta. O recomandam si pentru societatile comerciale ce gatesc in sistem catering


Este o hota de perete profesionala din ce in ce mai solicita de clientii Secovent fiind considerata foarte practica si eficienta.


Hota din inox are dimensiuni reduse fiind perfecta pentru mici restaurante tip fast food, gogoserii, covrigarii, patiserii si alte bucatarii mici (dimensiuni hota).Hota fast food a�� de ce o hota pentru fast food?


Acesta hota de bucatarie este una dintre cele mai bune hote de pe piata avand avantajul unui pret mic si a montajului simplu si rapid ( pret hota bucatarie).


Acest model de  hota silentioasa va ajuta sa indepartati mirosurile din bucatarie . Este eficienta la evacuarea vaporiilor de grasime rezultati din prepararea mancarurilor tip snack (evacuare hota bucatarie).


De asemenea, pentru bucatariile profesionale se pot folosi si hote piramidale ori hote tip insula.


Cu hota profesionala de perete  de tip fast food nu veti avea niciun fel de emotii. Personalul din bucatarie va beneficia de una dintre cele mai bune hote de bucatarie.Hota fast food - hota de bucatarie profesionala!


Hota fast food este o hota monobloc cu forma specifica hotelor pentru fast food (panuri laterale triunghiulare)


Este o hota  inoxidabila (hota inox profesionala) dotata cu un singur rand de filtre labirint din otel inox ( hota cu filtru ).


Ca oreice hota de calitate, are un sistem de evacuare a grasimilor compus dintr-o duza de evacuare si un robinet de drenare.Hota fast food a�� cum se monteaza


Este o hota de perete fara dimensiuni mari. Nu este dificil de montat intrucat este realizata din materiale usoare.


Cu ajutorul specialistilor Secovent veti avea rapid hota de bucatarie perfect adaptata necesitatilor  dumneavoastra si particularitatilor spatiului respectiv.


Sunt recomandabile tubulaturi flexibile din aluminiu si ventilatoare externe sau interne in functie de necesitati ( ventilator aerisire bucatarie ).


Secovent va furnizeza si  instaleaza toate piesele si accesoriile necesare unei hote puternice (hote electrice).Hota fast food a�� de ce hota de la Secovent?


Inainte de a va decide pentru achizitionarea unuia sau altuia dintre multele modele de hote de bucatarie de pe piata, va recomandam sa ne contactati.


Va oferim consultanta gratuita sprijindu-va in realizarea si montajul celei mai potrivite hote pentru spatiul respectiv.


Suntem disponibili in Bucuresti si in tara, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii de interes (hote fast food bucuresti).


Va vom face o oferta de hote personalizate foarte avantajoasa ca pret si calitateExperienta de peste 10 a echipei Secovent ne permite sa stim exact ceea ce inseamna a��hote bunea��.


Pentru mai multe detalii ne puteti gasi cu usurinta pe internet folosind diferite grupuri de cuvinte relevante.


Puteti cauta :a��hota aragaza��, a��hote profesionale bucatariea��sau a��motor hotaa�� si a��motor hota profesionalaa��. Pot fi relevante si: a��hota bucatarie 2 motoarea��, a��hota inox profesionala preta��, si a��hote bucatarie silentioasea��sau a��gaura hotea��.


Evitati sa pierdeti timpul cautand alte hote profesionale tip snack. Noi va furnizam si montam cele mai bune hote pentru fast food (hote fast food)!


               

 
https://www.google.ro/maps/place/Secovent+Group+SRL,+Tubulatura+de+ventilatie,+Cosuri+de+fum,+Hote+profesionale+inox,+Firma,+Montaj/@44.4348594,26.1859201,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf18440896c219326!8m2!3d44.4348594!4d26.1859201

Contacte - SECOVENT:

Web: www.secovent.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate