ASPIRATOR INTELIGENT

350 RON

(Pretul contine TVA)

De la VENRO DIRECT - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
ASPIRATOR INTELIGENT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

V-ati imaginat vreodata ca nu va mai fi nevoie sa dati cu aspiratorul? Asezati-l in mijlocul incaperii, selectionati marimea aproximativa a suprafetei de curatat, iar apoi va puteti aseza confortabil in fotoliu, in timp ce noul dumneavoastra aspirator se deplaseaza singur pentru a face curatenie. Daca intalneste un obstacol, nici o problema, se intoarce si isi continua treaba. Va reveni mai tarziu in acel loc. Acest lucru este posibil gratie senzorului care percepe obstacolul si intoarce din drum robotul. Acest aspirator curata orice tip de pardoseli, covoare, mochete si actioneaza sub mobile si in colturi. Nu se va opri pana cand nu isi termina treaba.

Pachetul contine: robotul Arturo, 3 perii diferite (se schimba in functie de suprafata pe care doriti sa o curatati), o pensula pentru curatarea filtrului, un filtru de schimb si un incarcator pentru acumulator la 230 V, 50Hz. Dimensiuni: 21,5 x 8 x 31,5 cm.

Contacte - VENRO DIRECT:

Telefon fix: 0213360444

Telefon mobil: 0745911911

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate