FOTOLIU STEPHANIE ALB

677 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

FOTOLIU STEPHANIE ALB
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

* Pentru disponibilitatea in stoc a produsului comandat si pentru culoarea materialului de acoperire va rugam sa contactati magazinul Elvila cel mai apropiat de locatia dumneavoastra.Detalii ale produsului din imagine: fotoliu STEPHANIE albFotoliul Stephanie este un model clasic, cu linii curbe, potrivit atat pentru un living rafinat cat si intr-un spatiu office elegant. Eleganta si confortul acestui produs deriva din designul simplu, volumele echilibrate si atentia pentru detalii.Dimensiuni de gabarit: L 66 x A 66 x H 81 cm.Produsul este realizat din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, aracet, chinga elastica, carton mucava, poliuretan, adeziv,vata minet, corovin in constructie nedemontabila. Picioarele din lemn masiv ale produsului au fost finisate cu lacuri si baituri pe baza de apa. Fotoliul Stephanie, finisat intr-o combinatie cromatica vesela, dar si eleganta, este un model practic si functional, ce confera luminozitate si armonie spatiului.Tip material: Stofa Enjoy.Culoare: Gri.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate