MARCHIZE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la INCHIDERI TERASE - Bucuresti

MARCHIZE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Marchiza - Aceste acopertine cu stila sau marchize au origini nobiliare asa cum le indica si numele. In cartierele vechi ale oraselor noastre inca mai putem observa  elegante case cu marchiza si parfum de epoca.


In trecut marchizele erau o structuri de metal si sticla ce protejau intrarea in casele persoanelor cu un anumit statut social (acum se numesc copertine pentru intrarea casei).


Astazi, termenul  a capatat un sens mult mai larg, fiind folosit atat pentru usi (marchiza usa intrare ) cat si pentru ferestre (marchize ferestre, marchize geamuri).


Se utilizeza si pentru balcoane (marchize balcon), terase (marchiza terasa) si gradini (marchize gradina).


Atunci cand inchiderea balcoanelor cu sticla sau inchiderea terasei cu prelate transparente nu reprezinta o solutie viabila, atunci apelati la marchize.


Va prezentam in continuare informatii utile despre marchizele fabricate, comercializate si montate de profesionistii nostrii.



Marchiza - Ce sunt marchizele?


Este o copertina cu un rol estetic pronuntat,  panza marchizei este sustinuta de o structura de aluminiu sau pvc.


Marchizele sunt  elemente ce vin in completarea spatiului unde sunt instalate aducand  o nota de rafinament .


Forma si materialele din care sunt fabricate marchizele difera in functie de specificul locului si gusturile clientilor



Marchiza - de ce marchize?


Marchizele sunt elegante, placute ochiului, infrumuseteaza spatiile dar sunt  si foarte utile.


Marchizele opresc soarele sa intre direct in spatiul protejat si reprezinta un scut eficient impotriva razelor ultraviolete.


Ele ofera o umbra placuta dar si impiedica si depunerea prafului pe ferestre, mobilier si ghivece de flori.


Marchizele va feresc de ploaie si vant si confera un plus de intimitate, ferindu-va de ochii indiscreti.


Marchizele sunt foarte usor de intretinut printr-o simpla scuturare (inchidere-deschidere) sau  stergere de praf .



Marchiza - tipuri de marchize


Exista numeroase tipuri de marchize, va rugam sa consultanti expertii firmei noastre pentru a afla care este cea mai buna marchiza pentru dumneavoastra.


Marchizele exterioare  se comercializeza in trei variante: marchize ajustabilemarchize fixe sau marchize mixte .


Fabricam, furnizam si montam 3 tipuri de marchize retractabile (comercializam si copertine retractabile) in functie de gradul de protectie al panzei si structurii (cand marchizele sunt stranse).


Astfel  cele neprotejate sunt marchize necasetate, iar  cele complet protejate sunt denumite marchize casetate. Bineinteles, marchizele partial protejate sunt cunoscute ca marchize  semicasetate.



Marchiza - cum functioneaza marchizele?


Sistemul de la copertine balcon si copertine terase este pe deplin functional si in cazul marchizelor retractabile .


Acestea pot fi controlate cu o manivela (marchize manuale), cu ajutorul unui cablu electric sau prin intermediul unei telecomenzi (marchize electrice).


Marchizele moderne pot fi prevazute cu senzori de lumina, temperatura sau vant in functie de preferintele dumneavoastra.


Contactati echipa noastra pentru mai multe detalii despre modul in care acesti senzori functioneaza.


In ceea ce priveste panza marchizei, aceasta poate fi montata intinsa pe structura de sustinere sau puteti opta pentru panza cu falduri (marchize cu falduri).



Marchiza - marchize de la Tentrom Paradise!


Comercializam marchize la comanda clientilor . Specialistii nostri vor realiza marchizele exact cu modelele si culorile pe care le doriti.


Preturile noastre sunt rezonabile si variaza in functie de  dotarile si dimensiunile marchizelor (marchiza pret). Onoram si comenzi de marchize mari (marchiza xxl).


Alte informatii puteti obtine si pe internet folosind cautarile: aparasolar balcona, amarchize din lemna sau amarchiza policarbonata si amarchize xxla.


Nu ezitati sa ne contactati si pentru o consultanta gratuita. Echipa noastra va poate furniza informatii complete, indiferent de tipul de marchiza.


 

Contacte - INCHIDERI TERASE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate