INCHIDERI TERASE SI FOISOARE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC EXPERT DESIGN CONCEPT SRL - Bucuresti

INCHIDERI TERASE SI FOISOARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sistemele de inchideri terase reprezinta o solutie ieftina, practica si eficienta pentru acoperirea temporara a terasei sau foisorului. Datorita materialului de baza, si anume plasticul transparent PVC, acestea sunt opace si permit intrarea luminii in spatiul acoperit. Acest lucru inseamna ca va puteti bucura de terasa sau de foisor si pe timp de toamna sau iarna prin montarea unui sistem de inchideri terase.
Rulourile din plastic transparent pot fi realizate cu sau fara carcasa. Acest material imita geamul si permite nu numai o buna vizibilitate in exterior ci si patrunderea razelor solare in terasa acoperita. Sistemele de inchideri terase sunt rezistente la orice conditii atmosferice, fie ca este vorba de vanturi puternice sau de zapada. In plus, spatiul acoperit de sistemele de inchideri terase este protejat de intemperiile atmosferice si praf.
In functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra se poate opta pentru o folie transparenta sau un voal perforat. Mai mult, acestea pot fi actionate manual sau automat.

Contacte - SC EXPERT DESIGN CONCEPT SRL:

Telefon fix: 0726151785

Telefon mobil: 0765487799

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate