SCAUNE BAR ABS 191

209,44 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Xact Consulting SRL - Constanta

SCAUNE BAR ABS 191
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Scaunul ABS 191 este un produs cu un design elegant, un model modern si cu foarte mult metal, un scaun confortabil,ce pivoteaza la 360 de grade.
Scaune bar ABS 191, este model cu baza si amortizorul construite din otel cromat, o piesa de mobilier durabila si stabila.
Sezutul este din piele sintetica rezistenta la uzura si este umplut cu burete cu densitate mare, sub sezut se afla mecanismul cu maner pentru a-l face reglabil pe inaltime rapid si in siguranta.
Inaltimea totala a scaunului se poate regla intre 93 cm si 113 cm, iar de la sol la sezut de la 62 cm la 82 cm. Sezutul are urmatoarele dimensiuni 45 cm latime si 40 adancime.
Elementele preponderente sunt finisate în efecte de crom metal. Efectele metalice ( oglinda stralucitoare ) se combina cu pielea mata, creand o combinatie retro - futurista, care îmbina foarte bine modernul cu traditionalul.In acest moment aceste scaune bar ABS 191 sunt importate in zece variante de culori, si ananume maro, negru, verde, albastru, mov, alb, crem, rosu, auriu, argintiu.
Modele asemanatoare des caune sunt scaunul de bar ABS 151 si scaunul de bar ABS 225.






Garantie - 2 ani

Contacte - Xact Consulting SRL:

Telefon fix: 0241808379

Telefon mobil: 0726755772

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate