OFERTA PARCHET TRIPLU STRATIFICAT KARELIA

58 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

OFERTA PARCHET TRIPLU STRATIFICAT KARELIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Parchet lemn triplu stratificat Karelia Wenge-natur-3s .Wenge Natur - 3 strip - preturi mici furnizor-distribuitor Niky Decor,parchet wenge, parchet inchis la culoare, parchet maro, parchet negru, parchet triplustratificat, parchet stratificat, parchet dublu click, parchet incalzire in pardoseala, parchet lux.
Cu totii meritam sa ne relaxam, cu totii meritam ca picioarele noastre sa fie alintate de un parchet cu o textura fina si in acelasi timp rezistent la socurile mecanice la care fara sa vrem in supunem. In acelasi timp confortul termic reprezinta o constanta a confortului oricarei locuinte, de aceea parchetul din lemn startificat reprezinta alegerea ideala, mentinand caldura si distribuind-o uniform pe intreaga suprafata. Si privirea noastra merita sa fie alintata si asta tot cu ajutorul aceluiasi parchet care impresioneaza prin aspectul elegant, ingrijit, original si rafinat, impresionand orice privire carcotasa care-si face prezenta in casa ta.
Tu iti expui dorinta, noi iti aratam gama de produse si preturile acestora. Tu vei zambi simtind cum visul tau este pe cale sa devina realitate iar noi, noi vom fi bucurosi ca am reusit sa transformam o noua casa in “acasa".
Oferim clientilor nostri un serviciu complet de design interior pentru case , vile si apartamente concretizat in imagini fotorealistice 3 D cuprinzand tate stilurile de amenajari de la clasic de lux la modern contemporan - https://www.nikydecor.ro

Dimensiuni - 210x18X14 cm

Garantie - 10 ani

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate