CURATATORIE SI SPALATORIE CHIMICA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la CELSIUS CLEAN SRL - Bragadiru

CURATATORIE SI SPALATORIE CHIMICA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Curatatorie chimica Bucuresti  - Numita si dry cleaning sau curatare uscata, metoda aceasta de spalare poate sa fie considerata mult mai sigura decat curatarea umeda numita si wet cleaning pentru anumite tipuri de tesaturi care sunt aduse intr-o spalatorie haine sau accesorii.

 

Curatatorie chimica Bucuresti a avantaje curatare uscata


 

Utilizand dry cleaning, accesoriile si hainele facute din materiale dedicate sunt mult mai bine protejate si aceste proceduri pot si aplicate pentru curatare rochii de mireasa sau pentru curatare haine din materiale sensibile. Apeland la curatare uscata vor fi evitate consecintele pe care le are spalarea obisnuita cum ar fi intratul la apa si decolorarea.


Metoda aceasta de curatare nu utilizeaza apa deloc, si sunt folositi doar solventi speciali  si echipamente special dedicate pentru curatare chimica numite echipamente de curatare chimica.


 

Curatatorie chimica Bucuresti a unde ne gasiti?


 

Celsius Clean raspunde perfect cautarilor dupa expresiile curatare chimica sector 1, curatare chimica sector 2, curatare chimica sector 3, curatare chimica sector 4, curatare chimica sector 5, curatare chimica sector 6, deoarece suntem activi in toate aceste zone si oferim cele mai bune servicii din domeniu.


Colaboram atat cu firme cat si cu persoane fizice si oferim un mod flexibil de colaborare pentru ca toate persoanele care apeleaza la noi sa fie multumite.


 

Curatatorie chimica Bucuresti a suntem foarte seriosi


 

Echipa de la Celsius Clean are o vasta experienta in domeniu, seriozitate si calificarea necesara pentru a putea respecta mereu procedura implicata in procesul de curatare chimica. Compania este dotata cu echipamente speciale pentru curatarea chimica a hainelor dar si a altor materiale textile.


Toate aceste calitati permit curatarea uscata  a unor materiale foarte pretioase si pretentioase in acelasi timp motiv pentru care Celsius Clean este si o curatatorie de rochii de mireasa.


 

Curatatorie chimica Bucuresti a putem curata chimic orice


 

Datorita utilajelor speciale detinute de Celsius Clean si datorita echipei de profesionisti din aceasta firma, putem sa curatam chiar si cele mai pretioase materiale.


Suntem la fel de buni si pentru curatarea accesoriilor, deci ne gasiti si sub titulatura de curatatorie caciului, manusi sau cravate.


 

Curatatorie chimica Bucuresti a eliminam eficient orice pata


 

Pentru Celsius Clean natura sau vechimea petelor nu sunt obstancole. Stimp cum pot fi scoase petele si care sunt cele mai bune produse pentru curatare chimica.


Utilizam cele mai bune produse de curatare chimica pentru ca toate textilele care ajung la noi sa se intoarca la proprietarii lor in cele mai bune conditii si intr-o stare perfecta.


 

Curatatorie chimica Bucuresti a servicii de curatare pentru hoteluri si restaurante


 

Procedurile implicate in procesul de curatare chimica sunt foarte utile si pentru restaurante si hoteluri unde volumele sunt foarte mari si fiecare material textil ar trebui sa aiba o durata de viata cat mai lunga. Daca aveti nevoie de curatatorie pentru hoteluri sau curatatorie pentru restaurante, Ceslsius Clean va sta la dispozitie cu un portofoliu de servicii vast in care cu siguranta va veti regasi.


Suntem peste tot in capitala si daca aveti nevoie de acuratatorie chimica Dristora , acuratatorie chimica Obora, acuratatorie chimica Uniriia, sau in orice alta zona a capitalei, suntem disponibili oriunde si asteptam sa ne contactati.


 

Curatatorie chimica Bucuresti - Informatii suplimentare

Contacte - CELSIUS CLEAN SRL:

Telefon fix: 0373769046

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate