DRENAJE PENTRU FOSE SEPTICE 9141

2300 RON

(Pretul contine TVA)

De la TECOPREST COM SRL - Pitesti

DRENAJE PENTRU FOSE SEPTICE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Drenajele de tip DFB A si DFB B se aplica la fosele clasice facute din beton, deja existente, la care vidanjarea se face aproape lunar, si sa lase tot felul de mirosuri neplacute sau sa faca foarte multa mizerie, deoarece in aceste fose se retine si apa consumata nu numai grosierul ramas in urma unei separai aerobe sau anaerobe ecologice.
Atunci clientul fiind nevoit sa vidanjeze cam 85% apa si doar 15% grosier si grasimi, ceea ce este foarte neplacut sa ti se plimbe vidanja lunar prin curte.
Multi constructori aplica acest tip de fosa deoarece li se pare o varanta mai eftina, dar.... pentru aceasta lucrare nu se cere aviz de mediu, doar spatiu mare de amplasarea fosei, costuri foarte mari de executie si o izolare foarte buna a fosei pentru ca ama din ea sa nu se scurga in pamant.
Pe iei nu-i intereseaza daca pe client il deranjaza ca vine vidanja lunar, sau in unele cazuri executa aceste lucrari fara fund, pentru ca apa din ea sa se scurga in sol.
Ci doar sa-si vanda produsul mai repede. La aceasta lucrare fosa merge foarte bine (cam 6-9 luni) pana la colmatarea terenului sau masei de pietris puse pe fundul gropii.
Aceasta fosa din beton fara fund este interzisa si se pedepsete conform legii in vigoare.
La aceste fose din betom aplicam un dren de drenare a apei uzate, acesta marind perioada de vidanjare la aproape 6-9 ani.
Pretul acestor lucrari este in jur de 2.300 Lei in functie de adancimea tevii de scurgere a canalizarii in fosa. executam dreanaje pentru orice tip de fosa ecologica, fosa septica, ministatie de epurare sau statie de epurare.
In general la fosele clasice din beton este indicat ca inainte de a se deversa apa in drenaj sa se foloseasca bioactivatori sau bio-sept, pentru o separare mai ecologica, iar apa rezultata sa fie cat mai curata si mai limpede.

Dimensiuni - 150x400 cm

Garantie - 20 ani

Contacte - TECOPREST COM SRL:

Telefon fix: 0213153700

Telefon mobil: 0722586347

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate