DEZINFECTANTI MAINI

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la DEZINFECTANTI SUPRAFETE - Bragadiru

DEZINFECTANTI MAINI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dezinfectanti de maini - Folosirea unui dezinfectant pentru maini are rolul de a proteja organismul de bacterii si virusir care cauzeaza infectii foarte nocive pentru organism. Printre cele mai importante cai prin care se pot transmite agentii infectiosi se numara mainile, acestea fiind zone de contact direct unde se impune folosirea unor dezinfectanti de maini puternici pentru a evita imbolnavirea.


 

Dezinfectanti maini fara clatire a protejarea de peste 80% din sursele de infectii


 

Specialistii au estimat pe baza studiilor efectuate faptul ca peste 80% din cazurile in care au aparut infectii dobandite in spitale au fost cauzate de dezinfectarea precara a mainilor. Cele mai vulnerabile categorii in acest sens sunt cele care au o predispozitie spre infectii cum ar fi bebelusii si batranii sau pacientii care au deficiente imunitare.

 

Dezinfectanti maini spital a produse recomandate


 

Dezinfectant maini bebelusi a de ce sa utilizati un dezinfectant de maini pentru copii


 

Exista mai multe tipuri de dezinfectanti de maini printre care si cele pentru bebelusi. Unul dintre principalele avantaje oferite de Klintensiv este faptul ca produsele nu ataca tesuturile si sunt potrivite inclusiv pentru pielea delicata a bebelusilor.


Bebelusii fac parte din categoria cea mai susceptibila de contactare a infectiilor avand un sistem imunitar in curs de dezvoltare.


 

Dezinfectant maini pret a cum se gaseste cel mai bun pret


 

Pentru a gasi cel mai bun pret pentru dezinfectanti este suficient sa cautati pe Google dezinfectant de maini pret si veti gasi cu siguranta site-ul nostru cu cele mai bune produse pentru dezinfectarea mainilor inclusive in categoria dezinfectanti de maini.


 

Dezinfectanti maini manichiura a importanta celor mai buni dezinfectanti pentru maini


 

In momentul in care mergeti la salon, este recomandat ca mainile sa va fie dezinfectate utilizand dezinfectanti de maini de cea mai buna calitate. O astfel de practica impiedica transmiterea toturor agentilor patogeni de pe mana clientului pe mana manechiuristei si vice versa dar si contaminarea instrumentelor.


 

Solutie dezinfectant maini a dezinfectant maini 1l


 

O solutie utila si foarte buna ca si pret este reprezentata de dezinfectanti de maini la sticla de 1 l. Un astfel de produs este gelul dezinfectant pentur maini de la Klintensiv care se bazeaza in procesul de dezinfectare pe substanta activa numita clorhexidina cu rol de biocid.


 

Dezinfectanti de maini a avantaje


 

Gelul dezinfectant pentrumaini de la Klintensiv este mult mai mult decat un simplu gel antibacterian. Este avizat de Ministerul Sanatatii si este un produs antiseptic.  Este un gel hidroalcoolic care actioneaza foarte rapid si printre avantajele sale se numara faptul ca este simplu de folosit si rapid. Timpul sau de contact este de doar 30 de secunde si pentru a avea efect virucid se foloseste timp de 3 minute. Este un produs ideal pentur a se folosi in spatiile in care spalarea mainilor nu este posibila.



Ne puteti gasi pe internet cautand dupa urmatoarele cuvinte-cheie: adezinfectant maini fara clatirea sau adezinfectant maini spitala. Relevante sunt si adezinfectant maini bebelusia ori adezinfectant maini copiia. La acestea se adauga adezinfectant maini preta si adezinfectant de mainia, dar si adezinfectant de maini preta.

De asemenea, sunt de folos si adezinfectant maini manichiuraa, alaturi de adezinfectant pentru mainia si adezinfectant pentru maini si pielea. Puteti incerca si adezinfectant pentru maini preta, precum si adezinfectanti pentru mainia. aSolutie dezinfectant mainia ori adezinfectant maini 1la sunt alti doi termeni-cheie pe acest subiect.

Contacte - DEZINFECTANTI SUPRAFETE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate