AGENTIA ROT ASIGURARI RCA SIMERIA COPY CENTER TRADUCERI ACTE AUTO XEROX

50 RON

AGENTIA ROT AGENTIE IMOBILIARA DISPECERAT SERVICII CONSULTANTA SIMERIA IMOBILIARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Biroul de Consultantă Rot - Asistent în brokeraj Asigurări. Servicii consultantă contabilă PFA, IF, ii, transmitere electronică a declaratiilor fiscale. Traduceri autorizate. Asigurari RCA. Certificat energetic. Servicii E-mail. Xerox alb negru si color. Printare. Înfoliere. Laminare. Îndosariere. Descărcare de pe sick USB, SD si tipărire. Redactare documente: contracte de comodat; contracte de închiriere; contracte de subânchiriere; contracte de colaborare. Papetărie. Dosare medicale. Fise înmatriculare, fise medicale. Simeria str. Piata Unirii, bl.6, tel. 0744507642, împreună cu parteneri colaboratori, găsim solutii pentru voi. Dorim să fim o echipă profesionistă de consultanti ce realizează un parteneriat cu toti clientii, oferindu-le o gamă diversificată de servicii. Ce este un birou de consultantă? Ca să răspund la această întrebare în primul rând trebuie să cunoastem ce este consultanta.
Procesul de consultantă este o forma de a acorda ajutor cu privire la continutul, desfăsurarea sau structura unei activităti, actiune în cadrul careia consultantul nu răspunde în realitate de executarea acelei activităti, ci îi ajută pe cei însărcinati cu această răspundere. Se prestează o activitate de consultantă ori de câte ori se încearcă îmbunătatirea unei stări de lucruri, fără a avea însă un control direct asupra implementării solutiei propuse, după Frite Steele.
Consultanta este un serviciu profesional si o metodă de a oferi sfaturi si ajutor concret în afaceri cu scopul îmbunătătirii calitătii procesului de conducere si optimizării organizatiilor, după Milan Kubr.
În concluzie consultanţa este un serviciu profesional de consiliere la cerere, de implicare, realizat pe baza unui onorariu, de către specialiştii firmelor de consultanta care fac parte din noua economie bazata pe cunostinte si informatii.
De multe ori lucrurile sunt întotdeauna prea complicate ca sa le rezolvati singuri, iar noi vă ajutăm prin munca noastră care se desfăsoară combinând stiinta si tehnologia să rezolvati lucruri mai complicate. Împreună construim viitorul serviciilor. www.agentiarot.com
http://servicii-simeria.webnode.ro

Contacte - AGENTIA ROT AGENTIE DISPECERAT SERVICII CONSULTANTA IMOBILIARE:

Telefon mobil: 0744507642

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate