OBTINERE AVIZE DE AMPLASAMENT SI ACORDURI

100 RON

(Pretul contine TVA)

De la AIA PROIECT - Bucuresti

OBTINERE AVIZE DE AMPLASAMENT SI ACORDURI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

La solicitarea autoritatilor, prin Certificatul de urbanism se pot cere diverse avize si acorduri in vederea completarii documentatiei de autorizare. Acestea sunt obtinute de catre solicitant si care se refera la diverse aspecte cum ar fi zonele asupra carora s-a instituit un anumit regim de protectie sau de restrictii de construire (protectia zonelor naturale; protejarea monumentelor istorice; zone cu trafic aerian; vecinatatea constructiilor si ansamblurilor cu caracter militar; diverse aspecte cu caracter utilitar sau drumuri; utilitati de interes general sau particular, retele electrice si de telecomunicatii; magistrale de transport de gaze, de produse petroliere; cai ferate si navigabile; cursuri de apa; statii meteo; surse si gospodarii de apa, amenajari de imbunatatiri funciare etc.).

Aceste avize se emit in conformitate cu prevederile legale in vigoare specifice fiecarui domeniu de activitate al avizatorilor.

Evitati birocratia, nu va pierdeti timpul, scapati de stress si pastrati energia pentru lucruri mai placute. Alegeti profesionistii, alegeti AIA Proiect!

Contacte - AIA PROIECT:

Telefon fix: 0722494447

Telefon mobil: 0722494447

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate