FIRMA DESIGN INTERIOR BUCURESTI

17 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

FIRMA DESIGN INTERIOR CASE BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Oferim un serviciu personalizat de design interior pentru case, vile, apartamente in Bucuresti. Atunci cand achizitionam o locuinta, nu putem spune ca am cumparat si un camin. “Acasa" este locul caruia noi putem sa-i oferim cu adevarat valoare si semnificatie. Astfel vreau sa vorbim despre cum putem sa oferim glas unor pereti reci, cum putem sa ne personificam locuinta, transformand-o in locul in care ne simtim cu adevarat protejati, iubiti si relaxati.
Pentru ca atunci cand ne imaginam cum va arata locuinta noasta in minte ne vin zeci de idei, care mai de care mai originale si mai impresionante, este recomandat ca pentru a gasi exact combinatia perfecta, sa nu exageram si nici sa nu ne lasam inundati de monotonie sa apelam la serviciile unui designer de interior. Acesta va reusi sa ne puna cap la cap dorintele noastre sa le cizeleze astfel incat sa se incadreze intr-un anume stil de design de interior si apoi sa le puna in practica.
Sursa articol: http://www.nobili-interior-design.ro

Dimensiuni - 320 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate