DESIGN INTERIOR MOBILIER CLASIC

18 EUR

(Pretul contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR MOBILIER CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mobilierul - Regasit in cateva mii de combinatii de corpuri, culori si modele, mobilierul are o importanta covarsitoare intr-un design interior si trebuie sa ne limitam la alegerea unui ansamblu calitativ si de bun gust. In functie de tipul amenajarii pe care v-o doriti, un designer de interioare va poate selecta cateva ansamble de mobilier care sa se incadreze perfect in decor.
Corpurile de iluminat - Pot fi lustre, candelabre sau oricare alte structuri in diverse forme si marimi, ideal ar fi ca integrarea lor in decor sa se faca in functie de anumite criterii. Tineti cont de fiecare detaliu, un corp de iluminat necesita o culoare si o forma adecvata, in timp ce materialul din care este confectionat trebuie sa fie de o foarte buna calitate.
Pardoseala - Legatura dintre pardoseala, mobilier si coloristica implementata de un designer de interioare este mai mult decat evidenta, rezultatul necesitand un contrast aparte. Are mai putina importanta tipul pardoselii, incercati sa puneti pret pe calitatea sa si pe model sau culoare.
Informatii proiecte realizate de firma noastra direct pe pagina web - http://www.nobili-interior-design.ro


Dimensiuni - 135 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate