DESIGN INTERIOR CASE CONSTANTA

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASE CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem specializati in servicii profesionale de design interior 3 D. Din portofoliul nostru de lucrari nu lipsesc proiectele de design interior realizate in stil clasic de lux pentru case ,vile si apartamente In Constanta. Oferim un serviciu complet de amenajare si proiectare a locuintei dumneavostra cu ofertare si livrare de materiale cuprinse in proiectul final 3 D. Punem la dispozitia clientilor nostri care achizitioneaza un pachet de design interior oferta completa de amenajare interioara cu finisaje incluse cat si gama de materiale necesare amenajarii.

O idee buna este sa cautati bine in avans, astfel incat sa stiti exact ce doriti inainte de a va cheltui banii. De exemplu, ati putea folosi reviste si pastrati butasii stilurilor pe care le preferati, ati putea vorbi cu membrii familiei si cu prietenii pentru a le verifica casele.

Unde pot gasi idei de mobilier clasic pentru casa mea?

Veti gasi ca, odata ce incepeti sa cautati, ideile sunt absolut peste tot. De la bloguri la reviste exista idei noi in fiecare zi, cu toate acestea, este important sa tineti cont de propriile vise pentru apartamentul ideal.

Dimensiuni - 30 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate