DESIGN DE INTERIOR NOBILI INTERIOR DESIGN

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

DESIGN DE INTERIOR NOBILI INTERIOR DESIGN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Atunci cand se planifica un design interior pentru living, primul și cel mai important factor este stabilirea scopului principal al camerei . Un lucru important de reținut atunci cand proiectam zona de living este ca trebuie sa fie confortabila dar si practica in acelasi timp, deoarece va fi cel mai probabil locul unde veti petrece cea mai mare parte din timp in camera. Īn cele din urma va prezentam mai jos cateva idei de design interior living care va va ajuta alegerea si descoperirea stilului de design si decor in functie de stilul de amenajarea pentru care veti opta.
Livingul este cel mai popular loc intr-o casa fiind loculunde stam impreuna cu familia dar si locul unde ne intampinam prietenii . Acesta este motivul pentru care este imperios necesar ca acesta camera sa fie decorata in cele mai mici detalii intr-o atmosfera prietenoasa pentru a asigura confortul vizitatorilor.

Dimensiuni - 55 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate