MASINI SLEFUIT MARMURA

150 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC ADNA INTERDOM SRL - Bucuresti

MASINI SLEFUIT MARMURA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Slefuim marmura mozaic travertin. Pardoseli moizaic, slefuire, indreptare, lustruire. Vanzari utilaje noi si S.h.vanzari consumabile utilaje pentru prelucrat pardoseli.
Marmura,mozaic,travertin si beton toate aceste pardoseli pot fi slefuite .
Serviciile de slefuit pardoseli dinbeton, marmura si mozaic sunt destul de coplexe, calitatea serviciului se observa la sfarsitul procesului de slefuire. De aceea toti prestatorii acestui serviciu ofera slefuire beton,marmura si mozaic dar diferenta de pret si de calitate consta in utilajele folosite, granulatiile folosite si diamantele sau pietrele de slefuit (acestea fiind o metoda invechita deja). Pentru o suprafata nou montata este necesara planeizarea acesteia , apoi chituirea daca este cazul ,dupa care continuarea procesului de slefuire pana la ultima granulatie; la final se face cristalizarea suprafetei cu solutie lichida sau cu praf pentru cristalizat ,valabil pentru marmura si piatra naturala iar la beton se aplica intre operatiile de slefuire , durificatori de pardoseala si protectii pardoseala .
 Pentru o protectie mai indelungata se pot aplica impermeabilizanti sau ceruri, iar intretinerea periodica necesita detergenti cu ceruri si detergenti neutri , cei care nu ataca in timp pardoseala dar o curata suficient de bine.
Pentru a obtine un sfat sau un pret privind imbunatatire aspectului pardoselei dumneavoastra ne puteti contacta la tel 0723436067 sau ne puteti lasa un mesaj pe www.reconditionaremarmura.ro

Garantie - 1 an

Contacte - SC ADNA INTERDOM SRL:

Telefon mobil: 0723436067

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate