PROIECTE DESIGN INTERIOR CASE SI APARTAMENTE

14 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

PROIECTE DESIGN INTERIOR CASE SI APARTAMENTE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Designul interior pentru apartamente in 2014 se anunta a fi extrem de frumos cu teme de decor care imbina estetismul, fiabilitatea si culorile puternice. Putem observa cateva tendinte care se disting in proiectele realizate. Aplicate in interiorul apartamentului tau, aceste teme decorative vor veni cu un farmec si cu o veselie fara egal.

Tapetul - pentru un decor calduros si diversificat. Foarte des folosit pentru designul peretilor, tapetul vine cu o mare varietate de texturi, motive si teme. Mai multe tendinte se pot observa pentru designul interior apartamente.

Stilul retro renaste si vine in apartamente cu unele motive particulare. Patrate grafice, reprezentari de gradini primavaratice, toate vin cu un decor fascinant pentru apartamentul tau.

Designul grafic. Motivele grafice sunt cele care domina si care se imbina cu niste creatii artistice moderne. Efectul produs este unul garantat.

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate