SEMINEU RUSTIC DIN CALCAR

1250 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SC EUROPE CONNECTION SRL - Timisoara

SEMINEU RUSTIC DIN CALCAR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Executam si vindem seminee in TIMISOARA, LUGOJ, ARAD, RESITA, CARANSEBES, DEVA, HUNEDOARA, TURNU SEVERIN, ORSOVA, ansambluri de SEMINEURI DIN PIATRA, SEMINEURI DIN CALCAR ALB, SEMINEE DIN MARMURA FINISATA, SCULPTATA sau MARMURA BUCIARDATA.

Semineele accesorizate cu lemn de stejar masiv au cel mai bun randament, fiind dotate cu focare din fonta de cea mai buna calitate. Dupa cum se spune ,,SEMINEELE FRATUZESTI nu au moarte si sunt STILATE " iar daca vedem brandul: CHEMINEES PHILIPPE am dat lovitura la raportul calitate /pret.

Sobe din ceramica si cosuri de fum, marci de renume in Europa, va punem la dispozitie cataloage 300 de pagini dar mai ales experienta noastra in consultanta si montaj, preturile cele mai mici de pe piata, calitate si garantie asigurata.

DE CE SUNTEM NR.1 IN VANZARI ?
DEOARECE IMAGINEA SEMINEULUI DIN CATALOG ESTE IDENTICA CU PRODUSUL MONTAT, MAI MULT DECAT ATAT IN AMBIANTA CASEI DUMNEAVOASTRA EL DEVINE MAI VALOROS , SUPERB , BINEINTELES DACA ESTE BINE ALES !!!

Garantie - 5 ani

Finantare - 2 rate

Contacte - SC EUROPE CONNECTION SRL:

Telefon fix: 0256432432

Telefon mobil: 0728808022

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate