PROTECTIE INCOLORA IMPERMEABILIZANTA FATADE MAPEI 10 KG/BUCATA ANTIPLUVIOL W

321,91 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
PROTECTIE INCOLORA IMPERMEABILIZANTA FATADE MAPEI 10 KG/BUCATA ANTIPLUVIOL W
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Protectie incolora pentru impermeabilizarea fatadelor din beton, a tencuielilor pe baza de ciment, beton celular, caramida aparenta sau piatra naturala, impotriva apei de ploaie care bate direct pe zidarie.

Antipluviol W este o mixtura pe baza de rasini in dispersie apoasa, caracterizat prin capacitate ridicata de impregnare si penetrare a tuturor materialelor utilizate in constructii facandu-le sa respinga apa. Aplicat pe suport poros, Antipluviol W patrunde in profunzime si reactioneaza cu umiditatea naturala formand un strat hidrofob in interiorul porilor si capilarelor, care respinge apa. Antipluviol W are o rezistenta optima la alcalinitatea materialelor pe baza de ciment si la radiatiile ultraviolete. Utilizarea Antipluviol W este recomandata numai pentru suprafete verticale.

Antipluviol W nu formeaza pelicula, de aceea nu modifica permeabilitatea la vapori de apa si nu altereaza aspectul estetic al materialului tratat.

Finisajul incolor Antipluviol W de la Mapei se utilizeaza pentru reducerea umiditatii peretilor tencuiti expusi la actiunea apei de ploaie, protectie impermeabila, incolora, pentru cladiri cu valoare arhitectonica si monumente istorice, impermeabilizant pentru ziduri si fatade din caramida aparenta si piatra naturala.

Mod de aplicare:

 Inainte de a realiza impregnarea suprafetelor, este esential sa se elimine de pe suport praful, grasimile, uleiurile, vopseaua, eflorescentele saline, muschii si buruienile, care ar putea impiedica patrunderea materialului Antipluviol W in profunzime. Antipluviol W este un material gata de utilizare si nu necesita diluare cu apa. Inainte de utilizare agitati bine recipientul. Produsul se aplica pe suport in mai multe straturi, pana la saturatie, iar aplicarea straturilor se face umed pe umed, cu ajutorul unui trafalet sau bidinea. Dupa aplicarea Antipluviol W pe suport, nu mai este posibila vopsirea acestuia cu vopsele pe baza de apa.

Recomandari:

 - nu aplicati Antipluviol W pe suport umed sau nematurat

 - nu aplicati Antipluviol W la temperaturi mai mici de +50C sau mai mari de +350C. Produsul se aplica numai pe suport uscat si nu in bataia directa a razelor de soare.

Utilizarea Antipluviol W nu este recomandata pentru:

  -impermeabilizarea suprafetelor orizontale, bazinelor de apa sau subsolurilor

  -pe zidarii umede datorita infiltratiilor de apa prin capilaritate

  -goluri de lift si suprafete expuse la apa cu presiune

  -suprafete din gips, tencuieli sintetice sau tencuieli finisate cu vopsele sintetice.

Descriere tehnica:

 Tratament incolor de hidrofobizare pe baza de rasini silanice si siloxanice in dispersie apoasa pentru protectia zidariei externe (fatade) din beton, caramida si placi ornamentale din piatra naturala impotriva apei de precipitatii. Se aplica doar pe suprafete verticale.

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate