TAPET CLASIC

100 RON

(Pretul contine TVA)

De la JULIAMON - Oradea

TAPET CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un tapet clasic nu dezamageste si nu iese niciodata din moda, si este de multe ori cea mai buna optiune pentru a crea un decor elegant, distins si select.
Motivele clasice au fost preluate si transformate cu mare arta de producatorii de tapet, in modele actuale, care se potrivesc cu stilul contemporan.
Damascul este imprimat perfect pe tapetul de vinil, culorile contrasteaza puternic, invaluind astfel intreaga camera intr-o atmosfera clasica, emblematica si personala.
Colectia este impresionanta. Culorile si texturile denota lux, personalitate si putere. Desenele sunt elegante si luxuriante, ce aduc tiparele si vibrantele culori ale naturii in decoratiuni.
Tapetul este elementul care face diferenta intr-o anumita incapere. Finizeaza un perete cu un tapet reprezentat printr-un pattern clasic si interiorul va capata valente decorative. Nu uita sa nu folosesti foarte multe elemente ornamentale pentru a nu obtine o incapere sufocanta. Tapetul este suficient.
Tapetul adauga o nota de originalitate casei, fiind o dovada a gustului si personalitatii proprietarului. Este excelent atat pentru spatiile mici cat si pentru incaperile ample, iar varietatea de modele si culori existente in aceasta categorie iti ofera posibilitatea de a alege exact tapetul care sa avantajeze incaperea pe care o decorezi.

Dimensiuni - 0,53 x 10,00 cm

Contacte - JULIAMON:

Telefon mobil: 0740129539

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate