MOZAIC TRAVERTIN CLASSIC SUGAR ANTICHIZAT

479,85 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC TRAVERTIN CLASSIC SUGAR ANTICHIZAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

In cadrul placarilor cu piatra naturala din proiectele de amenjari interioare, mozaicurile sunt niste mari a€śvedetea€ť. Ca sa intelegem, e de ajuns doar sa ne uitam la acest mozaic executat din travertin Classic Sugar, antichizat. Se utilizeaza la placari verticale in holuri, livinguri, bucatarii, bai, cafenele etc. Cromatica calda a mozaicului permite asortarea cu o varietate de culori compatibile si de stiluri ambientale (rustic, mediteraneean, clasic, elegant). Mozaicul din travertin Classic Sugar antichizat este rezistent si se intretine usor, fiind si foarte simplu de placat chiar si pe suprafete inalte. Se poate folosi nu doar in amenajarile interioare, ci si in cele exterioare, la placari de garduri, socluri, ancadramente diferitea€¦ Indiferent de tipul proprietatii, privata sau publica, acest mozaic din travertin Classic Sugar antichizat epateaza prin aspectul sau sofisticat rezultat din combinarea tonurilor de crem.


Mozaicul din Travertin Classic Sugar este solutia optima pentru a produce un efect deosebit in orice spatiu. Cromatica calda a mozaicului permite asortarea cu o varietate de culori compatibile in proiectul pe care il aveti in lucru. Este o piesa rezistenta, cu o intretinere usoara si foarte simplu de placat chiar si pe suprafete inalte.



Utilitate: Cu detalii naturale, mozaicul din Travertin Classic Sugar, epateaza prin aspectul sofisticat rezultat din imbinarea tonurilor de miere si crem. Finisajul tip ''Herringbone'' se preteaza doar placariilor verticale in spatii precum holurile baile si bucatariile desi multi o prefera in realizarea bailor a panourilor protectoare din spatele blaturilor data fiind frumusetea clasica universala si rezistenta deosebita.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate