MOZAIC TRAVERTIN CLASSIC-NOCE-YELLOW SUGAR ANTICHIZAT

551,25 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC TRAVERTIN CLASSIC-NOCE-YELLOW SUGAR ANTICHIZAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mozaicul din travertin Classic-Noce-Yellow Sugar antichizat te trimite aproape instantaneu cu gandul la ornamentele arabe. Rezistent si sofisticat, acest mozaic din piatra naturala decorativa poate fi utilizat in amenajarile interioare la placarea verticala: living, hol, bucatarie sau baie, iar in amenajarile exterioare la fatade, garduri, chenare etc. Produsul este foarte rezistent in timp si are un comportament foarte bun in conditii diferite de umiditate si temperatura. Mozaicul din travertin Classic-Noce-Yellow Sugar antichizat se remarca prin accente si tonalitati calde si primitoare, modificand intreaga atmosfera a spatiului amenajat.


O alegere inovativa, mozaicul produs din Travertin Classic-Noce-Yellow cu finisaj Sugar poate fi utilizat la placarea verticala ex: living, hol, bucatarie sau baie sau pentru exterioar (ex: fatade sau garduri). Finisajul polisat aduce o nota de eleganta si il face foarte usor de intretinut. Este o piatra naturala foarte rezistenta in timp si cu un comportament foarte bun la conditii diferite de umiditate si temperatura. Va pune in evidenta un stil de design ce se remarca prin accente si tonalitati calde. Creeaza un efect etern si unic in orice ambient, transforma peretele pe care este placat intr-un perete statement.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate