MARMURA SOFITA BEIGE POLISATA 60 X 30 X 2 CM

208,95 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MARMURA SOFITA BEIGE POLISATA 60 X 30 X 2 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mamura Sofita Beige polisata este una dintre pietrele naturale care te trimit cu gandul imediat la inghetata cu caramel. In ciuda acestei senzatii aparent ”copilaroase”, aspectul este al unei pietre naturale pline de rafinament. Se poate utiliza in baie, bucatarie, sufragerie, birouri sau spatii de birouri care cer prestanta si echilibru. In acelasi timp, marmura Sofita Beige polisata se remarca in placarea elementelor de mobilier sau a semineelor. La exterior, va impresiona cu siguranta in placari de terase acoperite, fatade de cladiri, socluri, garduri..

Delicata si rezistenta in egala masura, marmura Sofita Beige polisata reprezinta un material impozant destinat oricarui spatiu amenajat, privat sau public. Pentru pastrarea calitatilor ei exceptionale, marmura Sofita Beige se recomanda folosirea impermeabilizantilor si solutiilor de intretinerea periodica (de exemplu, solutiile LTP, produse in Marea Britanie).

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate