MOZAIC MARMURA BASKET WEAVE ATHENA GREY SI WHITE WOOD

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
MOZAIC MARMURA BASKET WEAVE ATHENA GREY SI WHITE WOOD
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Eleganta, cu tenta traditionala! Mozaicul Basket Weave realizat din doua tipuri de marmura polisata, Athena Grey Wood si Athena White Wood, este unul dintre cele mai elegante si ai la moda materiale de utilizat in spatiile interioare. Mozaicul imita impletitura unui cos din rachita (”basket” – cos, ”weave” – impletitura, in Engleza). Un mozaic executat manual si montat pe o plasa fin realizata. Mozaicul este recomandat pentru placari – orizontale si verticale - in bai, bucatarii, sufragerii, holuri etc. sau poate cafenele, restaurante (HORECA). Datorita greutatii reduse poate fi utilizat si la placarea elementelor de mobilier sau a semineelor. Oriunde, in cadrul spatiilor rezidentiale sau publice, acest tip de mozaic confera prin amestecul de gri si alb-beige o atmosfera relaxanta, primitoare. Impermeabilizarea suprafetelor placate cu mozaicuri de marmura aduce un plus de rezistenta ce va ajuta mozaicul sa reziste generatii la rand.

Instructiuni montaj: se monteaza extrem de usor, mozaicul Basket Weave din marmura Athena Grey Wood si Athena White Wood venind fixat deja pe plase cu latura de 31,5 cm.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate