MOZAIC MARMURA RIO SPIDER ANTICHIZAT

153 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC MARMURA RIO SPIDER ANTICHIZAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mozaic din marmura alba Rio Spider! Mozaicurile antichizate reprezinta ultima tendinta in arhitectura acestea pot fi folosite la placari verticale si orizontale cum ar fi in dusuri bai si mai ales pe holuri livinguri etc. Livrare nationala indiferent de cantitate!


Mozaicul din marmura alba Rio Spider antichizat poate fi folosit la placari verticale sau orizontale usor de montat si intretinut prin natura sa finisajul antichizat devine antiderapant perfect pentru bai sau dusuri dar fara probleme poate fi folosit inclusiv in living bucatarie sau hol. Avand o dimensiune potrivita lucrarilor de creatie mozaicala – 30x30cm – produsul se caracterizeaza printr-o structura densa. Din punct de vedere geologic aceasta inseamna ca partile componente ale marmurei sunt compactate sau concentrate strans astfel incat produsul poate fi expus traficului mediu/privat. Ambalarea se face la cutii de 1 mp pentru a fi usor de manipulat.



Utilitate: Mozaicurile pietricele de marmura antichizate au un aspect natural identic unui covor ce creeaza o combinatie placuta de tonuri. Punand in evidenta lumina naturala reprezinta alegerea ideala pentru bai bucatarii si holuri. Iluminarea spatiilor inchise este unul dintre cele mai importante aspecte in crearea unui sentiment de bine in interiorul zonelor de locuit. Asadar acest produs se recomanda in mod deosebit pentru spatii unde lumina patrunde mai greu.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate