AUTOCOLANT DECORATIV – FOLIE OGLINDA

279 RON

(Pretul contine TVA)

De la AA INTERIOR TRENDS SRL - Bucuresti

AUTOCOLANT DECORATIV – FOLIE OGLINDA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Autocolant decorativ a€“ Folie oglinda pentru proiectele tale de decorare in stil propriu.

Culoare: Oglinda

Utilizare: Decorare si reconditionare mobilier, pereti sau usi

Latime: 45 cm

Lungime: 10 m

Material: Film PVC

Producator d-c-fix Germania

Autocolant decorativ a€“ Folie oglinda

Autocolant decorativ a€“ Folie oglinda, ideal pentru proiecte DIY de decorare si reconditionare mobila, usi sau ornare pereti.

Folia adeziva d-c-fix este dedicata aplicarii pe obiecte aflate la interior, poate fi lipita pe orice suprafata neteda: furnir, plastic, lemn, metal, etc.

Folia autocolant cu efect de oglinda este un produs decorativ cu efect special. Aceasta nu va reflecta insa imaginea cu efect 100% precum o oglinda. Nu este recomandata pentru activitati care presupun observarea unor detalii foarte fine.

Autocolant decorativ care este confectionat din film de PVC lat de 45 cm. Acesta prezinta pe verso un film continuu de adeziv fara solventi sau substante toxice.

Materialul din care este confectionat, PVC de calitate superioara, are rezistenta ridicata la umiditate. Acest fapt permite ca autocolantul sa poata fi curatat foarte usor cu o laveta umezita.

Folia autocolanta reprezinta o solutie cu buget redus, dar eficienta pentru reconditionarea corpurilor de mobilier sau a usilor din spatii rezidentiale, birouri sau HoReCa.

Dimensiuni - 45 cm x 10 m cm

Contacte - AA INTERIOR TRENDS SRL:

Telefon mobil: 0741112312

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate