FOLIE PARCHET ARBITON SECURA 6MM

RON

(Pretul contine TVA)

De la TRAGET - Galati

Produsul nu mai este disponibil!
FOLIE PARCHET ARBITON SECURA 6MM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Izolator parchet disponibil sub forma de placi cu dimensiunile 0.59m x 0.79m x 6mm, ambalate in folie a cate 13 bucati (6mp).
Izolator parchet realizat din polistiren extrudat cu densitatea de 32kg/mp, o densitate optima pentru asigurarea unei rezistente ridicate la comprimare cat si a unei bune aderente la sapa. Astfel se prelungeste durata de viata a podelei. Asigura cu succes rolul de izolatie termica avand cel mai mare coeficient de rezistenta termica - R de 0.19 [m2 * K/ W].Placile au striatii pe partea inferioara, care au drept efect: -o mai buna izolare fonica si termica. -o foarte buna aderenta la beton, ceea ce asigura o stabilitate ridicata a parchetului laminat. -usurinta montajului, chiar pentru amatorii de proiecte DIY. -flexibilitatea placii izolatoare. -confort ridicat la mers. -favorizeaza circulatia aerului, ceea ce reduce riscul aparitiei umezelii, astfel ca podeaua este protejata impotriva mucegaiului si este prevenita degradarea cauzata de ciuperci. Pentru pardoseli cu parchet laminat de 7-8 mm montate peste sisteme de incalzire prin pardoseala, va recomandam utilizarea Foliei SECURA THERMO, care are o rezistenta termica R de 0.05 [m2 * K/ W]. Pentru pardoseli cu parchet laminat de 8 - 14 mm, parchet clasic din lemn masiv, covor PVC sau tarchet montate peste sisteme de incalzire prin pardoseala, va recomandam utilizarea foliei Multiprotec 1000, care are o rezistenta termica R de doar 0.006 [m2 * K/ W].

Contacte - TRAGET:

Telefon mobil: 0724333630

Web: www.traget.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate